Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Μελών Σωματείου στις 17-04-2022

Αγαπητέ/ή,

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου Ορθόδοξη Χριστιανική Αποστολική Αδελφότητα “Η Μεταμόρφωση” προσκαλούνται στην ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, στις 11 π.μ. με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2021.


Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην αίθουσα του Σωματείου μας στην Θέρμη Θεσσαλονίκης για όσους έχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα. Όσα μέλη δεν έχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, παρακαλούνται να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για να συνδεθείτε, παρακαλούμε να μεταβείτε στον σύνδεσμο που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στην Κυριακάτικη Συνάθροισή μας.


Σας ενημερώνουμε ότι:

α. η Γενική Συνέλευση θα μαγνητοσκοπηθεί. Το αρχείο βίντεο δεν θα δοθεί σε κανέναν, παρά μόνο στις αρμόδιες αρχές για απόδειξη της απαρτίας εάν και εφόσον ζητηθεί.

β. θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ανοίξετε την κάμερα και το μικρόφωνό σας, όταν αυτό σας ζητηθεί (αρχικά για να αποδειχθεί η παρουσία σας, έπειτα για να ψηφίσετε/εγκρίνετε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό).

γ. οικογένειες με περισσότερα από 1 εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση από έναν υπολογιστή/κινητό/τάμπλετ, αρκεί να είναι τα μέλη παρόντα σε όλη τη διάρκεια και να πιστοποιήσουν την παρουσία τους δια μικροφώνου/κάμερας όταν τους ζητηθεί.

Θα λάβετε μια τελευταία υπενθύμιση με email και sms 60 λεπτά πριν την έναρξη της συνέλευσης.Παρακαλούμε να είστε στον χώρο (και στο δωμάτιο Zoom) στις 10:45 ώστε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε στον προβλεπόμενο χρόνο.

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

Το Δ.Σ. της Ο.Χ.Α.Α. “Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ”


Posted

in

by

Tags: