Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση (16 Μαίου 2021)

Αγαπητέ/ή,

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου Ορθόδοξη Χριστιανική Αποστολική Αδελφότητα “Η Μεταμόρφωση” προσκαλούνται στην ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, στις 11 π.μ. με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2020.


Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΖΟΟΜ, ακολουθώντας τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για να συνδεθείτε, παρακαλούμε να μεταβείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί : ο σύνδεσμος διαγράφηκε μετά τη Γενική Συνελεύση.


Σας ενημερώνουμε ότι:
α. η Γενική Συνέλευση θα μαγνητοσκοπηθεί. Το αρχείο βίντεο δεν θα δοθεί σε κανέναν, παρά μόνο στις αρμόδιες αρχές για απόδειξη της απαρτίας αν και εφόσον ζητηθεί.
β. θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ανοίξετε την κάμερα και το μικρόφωνό σας, όταν αυτό σας ζητηθεί (αρχικά για να αποδειχθεί η παρουσία σας, έπειτα για να ψηφίσετε/εγκρίνετε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό).
γ. οικογένειες με περισσότερα από 1 εγγεγραμμένα μέλη, μπορούν να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση από έναν υπολογιστή/κινητό/τάμπλετ, αρκεί να είναι τα μέλη παρόντα σε όλη τη διάρκεια και να πιστοποιήσουν την παρουσία τους δια μικροφώνου/κάμερας όταν τους ζητηθεί.

Θα λάβετε μια τελευταία υπενθύμιση με email και sms 60 λεπτά πριν την έναρξη της συνέλευσης.

Παρακαλούμε να είστε συνδεδεμένοι στο δωμάτιο Zoom πριν τις 11 και να παραμείνετε συνδεδεμένοι για όλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

Το Δ.Σ. της Ο.Χ.Α.Α. “Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ”


Posted

in

by

Tags: